"Το Χαμόγελο του Παιδιού" στο σχολείο μας την Κυριακή ,15/5/2011 !

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ  «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»!

Η Πολιτών Εξουσία ΜΚΟ, έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα που αφορούν τα παιδιά και πιστή στις διακηρύξεις της όσον αφορά την κοινωνική αλληλεγγύη, προσκαλεί όλους τους Κερκυραίους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 15/5/2011 και ώρα 10:00 - 13:00, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κέρκυρας (δίπλα από το παλιό ψυχιατρείο).

 Όσοι θα παραβρεθούν, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και τα παιδιά τους δημιουργικά!... Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τα εξής:

1) Θα δημιουργηθούν ομάδες που θα ασχοληθούν με ζωγραφική, χειροτεχνία, δημιουργική ζαχαροπλαστική, κάτω από την εποπτεία και την καθοδήγηση ζωγράφων και εθελοντών. Τα παιδιά μπορούν να λάβουν μέρος σε όποια ομάδα θέλουν ή ακόμα και σε όλες!

2) Ομαδικά παιχνίδια που προάγουν την συνεργασία και την ευγενή άμυλα μεταξύ των παιδιών, διαφορετικά από τα καθιερωμένα.

3) Στον ίδιο χώρο θα λειτουργεί χαριστικό - ανταλλακτικό παζάρι. Θα μπορεί όποιος θέλει να προσφέρει πράγματα που δεν χρειάζεται πια ( όπως βιβλία, παιχνίδια, CD, DVD, ρούχα ή ότι άλλο έχετε) και τα οποία θα πουληθούν σε όποιον ενδιαφέρεται σε πολύ χαμηλές τιμές, της τάξεως από 0.50 λεπτά έως 3.00 ευρώ. Μόνη προϋπόθεση να είναι σε καλή κατάσταση. Τα χρήματα θα μπαίνουν σε κουμπαρά που θα έχει διαθέσει στον χώρο το Χαμόγελο του Παιδιού. Επίσης θα μπορούν οι παρευρισκόμενοι ανταλλάξουν κάτι που τους ανήκει με κάτι άλλο του ενδιαφέροντος τους. Η ανταλλαγή θα γίνεται χωρίς χρήματα!! Στο χώρο θα υπάρχει μικρός μπουφές με αναψυκτικά, καφέ, κέικ και κουλουράκια, από τον οποίο θα μπορούν όλοι να κεραστούν χωρίς επιβάρυνση.

Το εισιτήριο εισόδου θα είναι 3 ευρώ και αξίζει να τονίσουμε ότι ΟΛΑ τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό μας!


Πληροφορίες:
Τηλέφωνα: 26610 34066 - 26610 44154 - 693 7255366 - 697 0544637

δελτίο τύπου από το "Το Χαμόγελο του Παιδιού"